Adancire puturi

Scaderea cantitatilor de apa din panza freatica sau reducerea debitului unui izvor atrage dupa sine si o diminuare a debitului la pompa. Iar acest lucru va poate afecta grav afacerea. Lipsa unei catitati suficiente de apa (metri cubi pe ora) poate scadea productivitatea expluatarilor agricole si eficienta activitatilor industriale pe care le realizati.

Daca va confruntati cu o astfel de situatie, solutia cea mai accesibila ar fi executarea unei lucrari de adancire si prelungire puturi. Bineinteles exista oricand alternativa realizarii unui nou put forat (alternativa ce uneori s-ar putea dovedi mai productiva), insa de regula costurile implicate si durata de realizare pot fi un inconvenient.

adancirea si prelungirea puturilor are loc prin spargerea fundului forajului si adancirea sa prin utilizarea unei sape de foraj ce are dimensiuni relativ reduse. Insa, daca sapaturile vor atinge un nou strat, debitul forajului realizat ar putea inregistra chiar si valori duble fata de cele cu care v-ati obisnuit.

CERE O COTATIE

Telefon: 0767.760.798

Judetele in care activam