Camine de puturi

Scopul fundamental al caminelor de vizitare este acela de a depozita hidroforul sau pompa submersibila – dispozitive care fac parte din gama echipamentelor conexe unui foraj.

Cu un dublu rol, estetic si protectiv, caminul de vizitare poate fi realizat din numeroase materiale, cele mai cunoscute fiind caramida, bca-ul, betonul armat sau PVC-ul.

Compania noastra isi propune sa configureze camine de vizitare personalizate, realizate la cerere. Din punct de vedere material, ele pot fi structurate si finisate cu ajutorul materialelor oferite de clienti, sau cu acelea achizitionate de catre echipa noastra.

Caminele realizate sunt izolate din doua puncte de vedere, atat hidrologic, cat si termic, fiind gandite astfel incat sa reziste inghetului si inundatiilor. Singura parte a caminului de vizitare care ii este vizibila celui ce il acceseaza este capacul, structura corpului fiind incapsulata sub limita de inghet a solului.

Fiecare camin in parte realizat de echipa noastra este prevazut cu acest capac, dar si cu o scara fixa montata la interior, astfel incat sa faciliteze accesul.

CERE O COTATIE

Telefon: 0767.760.798

Judetele in care activam